В киевских маршрутках введут единый билет

19 сен, 02:03

Олександр Попов, голова КМДА, розповів про те, що в столиці в маршрутках буде запроваджений єдиний електронний квиток. Голова КМДА розповів про це, коли сам їхав у громадському транспорті.
 
За словами Попова, система єдиного електронного квитка буде діяти у всьому громадському міському транспорті, але в маршрутках така система буде введена пізніше, повідомляє Гіпотеза.
 
Це буде дуже зручно і вигідно для киян,- розповів Попов. Так, голова КМДА зазначив, що можна буде купити один квиток або картку і їздити по столиці на всіх видах транспорту. Єдиний квиток можна буде придбати на один день, тиждень і навіть на рік, і чим більше буде термін використання квитка, тим дешевше буде обходитися киянину одна поїздка.
 
При цьому Олександр Попов зазначив, що з цінами на квитки в КМДА поки ще не визначилися. Так, у столиці має відбутися транспортна революція. Замість звичних жетонів у метро турнікети будуть працювати за єдиним електронним квитком, вартість якого, швидше за все, буде залежати від кількості поїздок.
 
Як стало відомо, в даний момент в мерії обговорюють таку можливість, щоб зробити квиток на одну поїздку в громадському транспорті за ціною 4 гривні, а якщо придбати квиток одразу на 90, то один проїзд коштуватиме 2,5 гривні. Після метро, таку практику поширять і на наземний транспорт: тролейбуси, трамваї і автобуси.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/166439.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua