В Киеве собаки насквозь прогрызли иномарку

20 сен, 08:03

Рано вранці киянин Андрій Слюсар вийшов з під`їзду, щоб відправитися за місто. Андрій вже сів у свою Toyota Corolla але вирішив перевірити - чи в порядку фари.
 
Яке ж було здивування чоловіка, коли на обох дугах передніх коліс він зауважив сотні маленьких дірочок і вм`ятин, пише «Комсомольська Правда в Україні».
 
«Я був в жаху. Ліве крило постраждало не так сильно, а от праве ... Плюс був прокушений бампер і не працювала одна фара, видать, перегризли провід якийсь. Миттю оббіг під`їзд - авто було припарковано перед самим входом, але ніхто нічого не чув», - розповів Андрій.
 
На СТО ремонт пошкоджень оцінили в 900 євро і сказали, що вм`ятини і діри - сліди зубів декількох псів.
 
«Виявилося, що подібна історія раніше трапилася з моїм сусідом. Кішка забилася під машину, а пси намагалися вигнати тварину і зі злості гризли автомобіль», - зітхає Андрій.
 
На київських СТО кажуть, що авто від зубів і пазурів страждають регулярно. Але шкоди зазвичай трохи менше.
 
«Зазвичай до нас приїжджають з подряпинами - пес стає передніми лапами на капот і залишає слід кігтів», - кажуть на СТО.
 
Отримати компенсацію за збитки, завдані псами, практично неможливо. Андрій Слюсар на це навіть не сподівається - юристи вважають, що виграти справу проти міських служб, що відповідають за відлов бродячих собак, нереально - в законі подібні випадки не прописані.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/166505.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua