Жестокая расправа средь бела дня над киевлянами

23 сен, 23:12

У Києві пройшов суд за фактом жорстокої різанини, яка сталася біля одного з житлових будинків у Деснянському районі, повідомляє ukrnews24.com
 
Подружня пара вирішила пом`янути на вулиці прабабусю дружини. Крім горілки і закуски подружжя взяло з собою ніж для нарізки овочів. Коли почався дощ , вони почали збиратися додому . Близько свого під`їзду подружжя побачили нетверезого чоловіка, який став чекати, що вони відкриють домофон на вхідних дверей і впустять його у під`їзд. Однак чоловік відмовився пускати незнайомця в парадне і порадив подзвонити в потрібну йому квартиру. Незнайомець рада сприйняв у штики і став відверто посилати свого ворога.
 
Крики з вулиці почули друзі незнайомця, які в цей час відзначали день народження в під`їзді цього ж будинку. Один з гостей вибіг на вулицю і, не розібравшись у ситуації, став бити впертого чоловіка. У той момент , коли жінка спробувала викликати міліцію , вона почула від молодих людей слова «Мочи їх!» і отримала удар ножем у стегно.
 
У цей час незнайомець, якого не пускали в під`їзд, теж підбіг до чоловіка і став його душити. Чоловік не розгубився , дістав ніж для різання овочів і, захищаючись, завдав кілька ударів у бік своїх супротивників. В результаті незнайомець упав замертво. Його друг отримав два удари ножем , проте йому вистачило сил, щоб відібрати кухонний ніж і теж поранити главу сімейства.
 
Дії подружньої пари , від ножа якого загинув один з учасників конфлікту, слідство визнало як самооборону. А ось їхній сусід, який бив їх і першим завдав удар ножем жінці, за рішенням Деснянського районного суду Києва отримав три роки в`язниці. Також його зобов`язали компенсувати витрати на лікування сімейної пари і виплатити їм 5 тисяч гривень за моральну шкоду.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/166659.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua