Пьяные прохожие избили гаишника в Киеве

26 сен, 23:14

У Києві під час перевірки зупиненого автомобіля на співробітників ДАІ напали двоє невідомих, захищаючи незнайомого водія. Судячи із запису з відеореєстратора ДАІ, продемонстрованого НТН, інцидент стався 15 вересня близько другої години ночі.
 
Як повідомляє Сегодня, автоінспектори перевіряла зупинений автомобіль, коли до них підійшли двоє пішоходів і втрутилися в розмову. За словами одного з автоінспекторів, які не мали ніякого відношення до зупиненого авто, нетверезі пішоходи штовхали і намагалися вдарити співробітників ДАІ, намагалися схопити їхню зброю. На вимоги припинити провокації вони не реагували.
 
Хуліганів затримали після того, як один із них напав на автоінспектора. Хуліганів, які не визнавали свого нетверезого стану, довелося відправити до нарколога.
Внаслідок інциденту один зі співробітників ДАІ госпіталізований.
 
Затримані були доставлені у відділення міліції. Слідчі класифікують їхні дії як непокору та завдання тілесних ушкоджень правоохоронцям. За це затриманим загрожує до п'яти років позбавлення волі.
 
Як повідомлялося 17 вересня, в Ужгороді нетвереза пасажирка легкового автомобіля, затриманого правоохоронцями, накинулася з ножем на машину ДАІ, пробивши в ній колесо.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/166780.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua