Под Киевом задержали рецидивиста, напавшего с оружием на магазин

27 сен, 00:33

Днями до чергової частини Фастівського міськвідділу міліції зателефонував власник місцевого продовольчого магазину і повідомив, що на продавця скоєно розбійний напад.
 
На місце події виїхали працівники карного розшуку і слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що близько восьмої години вечора невідомий чоловік в масці з прорізами для очей зайшов до приміщення магазину і, погрожуючи застосуванням предмета, схожого на пістолет, застосував балончик із сльозогінним газом та заволодів з кишені продавця грошима в сумі 950 гривень та мобільним телефоном.
 
Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 30-річний громадянин Сумської області, який короткий час проживав в місті Фастів без реєстрації.
 
Наразі зловмисника затримано, за даним фактом слідчим відділом Фастівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
 
Світлана Борщук, Фастівського МВ ГУМВС України в Київській області
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/166791.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua