Киевлянам угрожает серьезная эпидемия

27 сен, 08:23

Масштабну епідемію грипу очікують лікарі столиці вже до кінця листопада. За даними столичного Департаменту охорони здоров'я, в даний момент в Києві хворіють діти і працездатні громадяни. При цьому багато жителів столиці скаржаться на те, що на повноцінне лікування і одужання у них просто немає часу.
 
Як розповіла одна з пацієнток сімейного лікаря, вона працює, тому на чаї з малиною і лимоном їй просто не вистачає часу. Тому пацієнти кажуть, що їм потрібні швидкодіючі препарати.
 
Але за словами медиків, не варто нехтувати навіть банальними симптомами застуди, такими як нежить і біль у горлі. Так, легка на вигляд застуда може виявитися грипом.
 
Тому медики рекомендують киянам при різкому погіршенні здоров'я йти до лікаря і ретельно обстежитися. Крім цього, медики радять зміцнювати імунітет і зовсім не зайвою буде також профілактика застуди. Для цього серед відомих засобів медики називають гарне харчування і повноцінний сон. Адже краще попередити хворобу, ніж потім відновлювати здоров'я, що дуже витратно для гаманця і негативно позначається на самопочутті.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/166802.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua