Рейдеры выкинули из квартиры киевлянина с детьми

28 сен, 00:18

Киянина Володимира Саковича тероризують рейдери ще з 95-го року.
 
«Були погрози і вивести в ліс, нагодувати шишками, і що буду жити навпроти в гаражах», - розповідає жертва рейдерів.
 
Він судиться з фірмами, які хочуть повністю заволодіти двоповерховим будинком по Нагірній, 4. І місяць тому Володимира разом із дітьми викинули на вулицю.
 
«Три дебелих мужика по два метри зростом увірвалися в кімнату. Вони просто почали викидати всі речі, меблі в коридор, а потім у парадне», - каже чоловік.
 
Володимира Саковича тепер не тільки не пускають у власну оселю – ба більше – не віддають особистих речей.
 
Комунальну квартиру в будинку з 2000-го року почали частинами скуповувати кілька фірм. Одна з них пов’язана з відомим київським бізнесменом Артуром Маргулісом – приятелем таємничо зниклого екс-мера Леоніда Черновецького.
 
Крім того, сам Маргуліс колись мешкав за цією адресою на першому поверсі. У пресі його вже звинувачували в рейдерській атаці на видавництво «Аба-ба-ба-га-ла-ма-га».
 
«Фактам» у компанії Маргуліса пояснили – для Саковича шукають нову однокімнатну квартиру. Суд постановив, що весь будинок нібито непридатний для проживання.
 
У міліції твердять: фірми та Володимир Сакович мають з’ясовувати стосунки в судах. І кримінальне провадження відкрили тільки за однією статтею.
 
«Потрапити до даного приміщення він не може, тому що воно не являється його власністю. А про те, що у нього зникли речі, то ми прийняли його заяву, за цим фактом відкрите кримінальне провадження», - каже помічник начальника Шевченківського райвідділу столичної міліції Наталія Калиновська.
 
Нині Володимир ходить по судах, відділах і прокуратурах, але залишається без квартири. І особистих речей.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/166833.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua