Опасная банда вооруженных рецидивистов пряталась под Киевом

04 окт, 08:43

У Броварах двоє чоловіків, погрожуючи фізичною силою 21–річному чоловікові, заволоділи його особистими речами. З'ясувалося, що вони чинили так за декілька днів не вперше. Правопорушників затримали "за гарячими слідами", повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Броварського МВ ГУ МВС України в Київській області.
 
Упродовж декількох днів на орендоване помешкання заробітчан двічі скоїли розбійний напад одні й ті ж зловмисники. Першою жертвою став 21-річний хлопець з Дніпропетровської області, який приїхав працювати на будівництві. Побивши юнака та зробивши ножем декілька порізів на тілі, зловмисники скористалися його безпорадним станом та забрали мобільний телефон і кредитні картки.
 
Через декілька днів нападники повернулися до цієї ж квартири і скоїли аналогічний злочин щодо іншого заробітчанина. Не витримавши знущань, постраждалі вирішили звернуться по допомогу до міліції.
 
Зрештою зловмисників затримали. Ними виявилися 22-річний та 19-річний місцеві жителі. Наймолодший із нападників у 2010 році уже мав проблеми із законом за незаконне зберігання наркотичних засобів, але належних висновків не зробив.
 
Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). За скоєння цього злочину законодавством України передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Досудове слідство триває.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/167205.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua