В Киеве пострадавший в ДТП пешеход чуть не убил виновника аварии

11 окт, 22:53

У Шевченківському районі столиці близько дев’ятої години на розі вулиць Олени Теліги та Мельникова дорогу не поділили два легковики – «Хонда» і «Дачія». В результаті аварії постраждали четверо людей, повідомляє Магнолія-ТВ.

Усіх травмованих карети швидкої забрали до лікарні. Після потужного удару машини порозліталися по різні боки перехрестя. За попередніми даними, «Хонда» та «Дачія» їхали на зустріч один одному. На перехресті з вулицею Олени Теліги керманич «Хонди», попри знак – «рух лише прямо» - вирішив повернути ліворуч. В цю мить у нього врізалася зустрічна «Дачія». Якщо все відбувалося саме так, то, як не крути, аварію спровокував водій «Хонди».

Окрім того, що він поїхав у забороненому напрямку, він ще й не пропустив зустрічний транспорт. Як наслідок, дві побиті машини та поранені люди.

Але й це ще не все. Після удару «Хонда» вилетіла не пішохідний перехід та ледь не збила людину. Розлючений пішохід негайно влаштував керманичу «Хонди» щось на кшталт самосуду. Коли трохи заспокоївся, став шкодувати про свій вчинок. Чоловік розуміє - зробив неправильно.

Звісно, що з ним вже розбираються правоохоронці. Однак, певною мірою - зрозуміти емоційного пішохода можна - він ледь не загинув.

 

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/167718.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua