Самые опасные станции киевского метро

13 окт, 07:03

З початку року на колії столичної "підземки" падали 23 особи, причому найменше пасажирам щастило на чотирьох станціях.
 
Про це "КП в Україні" розповіли у прес-службі Київського метрополітену.
 
"Серед 23 пасажирів, які за минулі дев'ять місяців падали на колію метро, двоє загиблих. Було здійснено чотири спроби самогубства, ще сім разів люди падали на колію через поганое самопочуття", - сказали у прес-службі.
 
Найчастіше на колію падали на станції "Арсенальна" - три випадки (через необережність, спроба самогубства і порушення правил метро). По два випадки зареєстровано на "Шулявській" (спроба самогубства, порушення правил метро), "Лісовій" (порушення правил метро) і "Дарниці" (погане самопочуття і порушення правил поведінки в метро).
 
Нагадаємо, вранці в середу, 9 жовтня, на колію на станції метро "Героїв Дніпра" впав літній чоловік. На щастя, поїзда у той час на станції не було, і пасажир не постраждав.
 
Найнебезпечнішими станціями київського метрополітену раніше також називали "Осокорки", "Дружби народів" і частково - "Поштова площа" через використані пальні матеріали при їх будівництві. Ці станції здавалися в експлуатацію 1992 року, коли вимоги до проектів були іншими. На "Осокорках" торік сталася пожежа, яка обійшлася без серйозних наслідків.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/167756.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua