На улицы Киева вышли тысячи работников Киевэнерго

13 окт, 02:03

Близько півтори тисячі працівників Київенерго вийшли у київські двори, щоб зарити вириті для ремонту труб ями. В упорядкуванні територій зачепило Троєщину, Поділ, Нивки, Голосієво, Святошино, Дарницю та у центральну частину Києва, де цього року замінили старі труби тепломережі.
 
"За 9 місяців у 2013 році Київенерго замінило у столиці понад 90 кілометрів трубопроводів центрального опалення та гарячого водопостачання (у 2011-2012 роках загалом замінено 110 кілометрів). У зв’язку із ремонтними роботами трубопроводів було порушено благоустрій ділянок та прибудинкових територій. Щоб пришвидшити роботи з благоустрою, працівники компанії вийшли на вулиці та подвір’я будинків для відновлення ділянок із заміни труб у семи районах міста. В подальшому шляхово-експлуатаційні організації районів Києва, відповідно до угод з Київенерго, продовжать здійснювати їх благоустрій", - йдеться в повідомленні комунальників.
 
Кияни одразу помітили, що у дворах побільшало працівників компанії. Натомість люди просять не благоустрою, а повернути їм гарячу воду. Зокрема, будинки на проспекті Корольова вже четвертий місяць без неї.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/167760.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua