Предупреждение киевлянам: отопление будет с авариями

18 окт, 06:03

Щоб уникнути інцидентів ураження гарячою водою, ПАТ «Київенерго» переконливо просить мешканців міста не наближатися до місць, де парує вода, її викидів на поверхню і можливих провалів ґрунту чи асфальту. У разі виявлення таких небезпечних ділянок, необхідно терміново повідомити в контактний центр компанії за телефонами: 1588 або 202-15-88 (для дзвінків з мобільного).
 
З початком опалювального сезону температура теплоносія в теплових мережах суттєво зростає (згідно з температурним графіком – 65 градусів). У зв’язку з високою зношеністю теплових мереж Києва уникнути їх пошкоджень в опалювальний період неможливо.
 
Так, 16 жовтня, у другій половині дня внаслідок пошкодження розподільчої мережі централізованого опалення на зеленій зоні біля житлового будинку за адресою: бульвар Верховної Ради № 13 стався виток гарячої води на поверхню. Намагаючись обійти місце пошкодження теплової мережі мати та донька 12 років зайшли в зелену зону, де стався провал ґрунту. Дівчинка отримала часткові опіки кінцівок. Постраждала була доставлена у лікарню.
 
Наразі компанія «Київенерго» робить все можливе для того, аби стан дівчинки поліпшився, її лікування та реабілітація буде здійснюватись за кошти компанії.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/168086.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua