Новые подробности о брошенной на произвол судьбы девочке под Киевом

19 окт, 00:49

Днями на трасі Київ-Одеса знайшли покинуту дворічну дівчинку. Ми розповідали про те, що вона на самоті гуляла узбіччям траси. Батьків дитини вже розшукали. Вчора у міліції допитали матір маленької Катрусі, але відпустили. Хоча самі правоохоронці переконували - їй загрожує від двох до п'яти років тюрми за невиконання батьківських обов'язків. Сьогодні жінка прийшла у дитячий будинок, куди помістили доньку. Чи вдалося їй забрати маля - знає Дмитро Казанцев.
 
Це - мама маленької Катрусі. Вже зранку - напідпитку. Вона збирається забрати дитину. Про те, що малеча загубилася, жінка б і не знала, якби не почула про це по телебаченню.
 
Олена, мама Каті:
 
- Я побачила свою дитину по телевізорі, да, я увечорі новості дивлюся.
 
І сьогодні вона тут - у Боярці. Біля дитячого будинку, хоча могла бути за ґратами.
 
Олена, мама Каті:
 
- Мене мали посадити на два года, но мене пожаліли, кароче. Я больше так не буду дєлать, я буду за дитиною... доглядать свою ребенка, бо без неї жить не можу.
 
Хтозна, можливо навіть такі легкі обіцянки зможуть розчулити працівників міліції. Олена каже, що її перший чоловік бив її і доньку. А зараз вона знайшла нове кохання - порядного чоловіка. До нього й поїде, коли забере Катрусю з дитбудинку.
 
-А скліьки з новим чоловіком живете?
 
-Тиждень.
 
І ось нарешті виходить працівниця закладу, і зараз мати і дитина знову будуть разом. Та склалося усе не так, як очікувала Олена.
 
-Ви маєте паспорт?
 
-Ні, в мене нема паспорта...
 
-Свідоцтво про народження дитини?
 
-Тоже нема. Які документи...
 
-Звертайтесь у службу у справах дітей тоді.
 
-Ви мені її хоть покажете?
 
-Я вам кажу - звертайтесь у службу.
 
- Боже! То хай хоть покажуть мені рібьонка мого…
 
Схоже, для Олени документи - це не зовсім потрібна річ. Жінка думала, що зможе забрати Катю, просто сказавши, що вона її мама. До Олени вийшла головний лікар, аби пересвідчитися, чи може хоча б показати їй дитину.
 
Наталія Власенко, головний лікар будинку дитини у місті Боярка:
 
-Мамочка, вы когда пили последний раз?
 
-Ніколи.
 
-Вы ж слышите - от мамы запах алкоголя. Я не могу в таком состоянии маму пустить к ребенку.
 
- Телевиденью я могу показать, в каких условиях содержится ребенок.
 
Ось кімната, де живе малеча. Тут у Каті навіть ліжко персональне, підписане. Вона весела, доглянута, на ній - чистий одяг. Зараз з нею працюють психологи та вихователі. У дитини є все необхідне. Поки що...
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/168152.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua