Киев обогнал Москву на 17 позиций

20 окт, 03:03

У рейтингу міжнародної репутації міст Київ розмістився між Сан-Паулу і Єрусалимом та посів 73-тю сходинку. Москва опинилася на 90-й позиції зі 100 можливих.
 
Сідней став найшанованішим містом світу у списку Reputation Institute, який склав рейтинг найбільш шанованих міст світу, опитавши 22 тисячі людей з країн Великої вісімки. Київ посів 73-тє місце, обігнавши столицю Росії, яка опинилася на 90-му місці зі ста досліджуваних міст.
 
У рейтингу Київ розмістився між Сан-Паулу і Єрусалимом. До першої десятки також увійшли Торонто, Стокгольм, Відень, Венеція, Флоренція, Лондон, Цюріх, Лондон і Копенгаген. Замикають сотню Карачі, Тегеран і Багдад.
 
За результатами дослідження, Стамбул був на 67 місці, Варшава - на 55-му, а Санкт-Петербург - на 58-му.
 
Серед головних атрибутів, який враховувалися у дослідженні, три групи характеристик: економіка (штаб-квартири компаній, технології, фінанси), навколишнє середовище (краса міста, його безпека, екологія тощо) й ефективне управління (середовище для ведення бізнесу, соціальний захист, керівництво).
 
"Індекс міжнародної репутації Києва за останній рік практично не змінився і 55,31 пункту у 2013 проти 55,99 у 2012 році, але ось структурно у репутаційному капіталі Києва можна відзначити наступне: атрибут Київ - гарне місто зріс на 2,7%, відповідно і готовність "відвідати місто Київ" зросла на 2,72%", - розповіли у Reputation Institute Ukraine.
 
На їхню думку, загальний світовий тренд, який підтверджує, що репутація світових столиць вища за репутацію самої країни, не обійшов осторонь і Україну: індекс репутації Києва у 2013 році виявився вищеим, ніж індекс репутації України більш ніж на чверть (27,74%).
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/168183.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua