Пьяная проститутка, бросившая дочь на заправке под Киевом, хочет забрать ребенка «домой»

21 окт, 02:03

Повія Альона Коржук, яка пару днів тому кинула на трасі під Києвом свою дворічну дочку Катю, з гостинцями приїхала в київський Будинок малятка, але їй не дають на це дозволу, інформують “Вести“.

Жінка каже, що хоче забрати дочку до себе, і запевняє, що у неї є для цього умови.

На питання про те, як вона збирається виховувати і годувати дитину, вона відповіла, що вона поїде до нового чоловіка в Іванково, нібито у нього там є будинок, в якому є картопля і цибуля. Чоловік буде працювати, але поки не знає де, бо тільки сьогодні він пішов влаштовуватися.

Жінка була напідпитку і неохайно одягнена . За її словами, всю ніч вона спала в заброшеній будці десь під Чапаєвкою.

У Будинку малятку кажуть, якщо мати не зможе забрати Катю, то дівчинка піде на усиновлення. Правда зараз у Альони немає документів ні на дочку, ні навіть власного паспорта.

Дізнавшись про те, що в Києві зараз перебуває бабуся Каті, Альона відмовилася від зустрічі з нею, зазначивши, що та нічим їй допомогти не зможе.

Дворічна Катя, за словами співробітників Будинку малятка, дуже активна. Любить грати в розвиваючі ігри, а от книжками особливо не цікавиться. Нянечки думають, що у неї раніше не було особливо іграшок. Дівчинка добре себе веде, їсть і про матір не згадує.

Нагадаємо, 14 жовтня на трасі під Києвом з іномарки викинули крихітне немовля. Її мама, як виявилось, працює повією.

Коржук запевняє, що дитину не кидала, а залишила на куму. Та, у свою чергу, стверджує, що попросила приглянути за дівчинкою бомжа Зеленку. Зі слів Альони, вона була змушена це зробити і виїхати до свого нового чоловікові в Іванково, оскільки співмешканець куми пообіцяв її вбити.

 

provce.ck.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/168214.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua