Через месяц на киевских дорогах станет безопаснее

21 окт, 23:49

З 21 жовтня Державтоінспекція міста Києва проводить комплекс профілактичних заходів з перевірки готовності пасажирського транспорту до експлуатації у зимовий період. Заходи триватимуть до 21 листопада. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі столичної ДАІ. 
 
Так,  майже місяць триватимуть перевірки підприємств-перевізників і суб'єктів господарювання на предмет виконання ними вимог законодавства у сфері безпеки дорожнього руху.
 
Повідомляється, що особлива увага приділятиметься питанням підготовки автотранспорту до використання в осінньо-зимовий період, заміни шин на зимові, справності обігріву скла та салону, зовнішніх світлових приладів, організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.
 
З огляду на складні умови, столична ДАІ посилить контроль за дотриманням вимог безпеки під час організації та здійснення перевезень дітей упродовж осінньо-зимового періоду.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна»,  раніше Державтоінспекція перевірила українські дороги, на яких зараз проходять ремонтні роботи з обмеженням руху. На 43 ділянках шляхів, які ремонтуються, до настання зимового періоду відповідні роботи не завершаться.
 
Зокрема, у столиці готуються до гіршого: внаслідок недофінансування, а відповідно, припинення виконання ремонту доріг на окремих ділянках, дороги столиці після майбутньої зими, будуть ще гіршими, ніж після минулої.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/168287.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua