«Не подлежат ремонту»: мощное ДТП в Киеве

22 окт, 06:33

За вихідні на дорогах столиці було скоєно чимало пригод. Одна з них мала важкі наслідки. Сталася вона на вулиці Братиславській біля ринку «Юність» під шляхопроводом.
 
Тут навіть вночі працює світлофор, однак, судячи з того, що трапилось, хтось із водіїв не побачив червоного сигналу. Попередньо з’ясовано, що Ланос рухався від Троєщини в напрямку Броварського проспекту. Але певно його водій «промахнувся» дорогою: виїхав не на шляхопровід, а чомусь поїхав нижньою дорогою. На перехресті справа від нього виїздила Шкода. Судячи з того, що машини не гальмували (на місці пригоди відсутній гальмівний слід), обидва водії були впевнені, що рухаються без порушень. Хто саме не дотримувався сигналів світлофора, з’ясує слідство.
 
В цій пригоді потерпіло троє осіб – водій та дві пасажирки Ланоса. Після удару Ланос врізався у масивний бордюрний камінь, який вилетів вперед на кілька десятків метрів. Потім машина злетіла у повітря, вдарилась у бетонну конструкцію шляхопроводу і застигла ось у такому положенні.
 
А Шкоду відкинуло праворуч. Навряд чи ці два авто підлягають відновленню. В даному випадку можна стверджувати що, судячи з пошкоджень Ланоса, водій рухався надто швидко. Втім, хто якою мірою винен в тому що сталось, з’ясується в ході слідства.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/168305.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua