В Киеве на Крещатике избили телеоператора центрального канала

24 окт, 01:28

Вчора під час акції опозиції під Київрадою постраждав оператор знімальної групи "1+1".

Журналісти працювали в натовпі протестувальників, серед яких було чимало молодих спортивних чоловіків. Оператор якраз знімав виступ керівників опозиції Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока.

У цей момент один з чоловіків, що стояв попереду, наніс йому сильний удар ліктем в живіт. Поки чоловік приходив у себе, той зі своїми товаришами швидко зник, повідомляє ТСН. Акція якраз підійшла до кінця, і протестувальники розходилися.

У середу вранці через заплановані акції протесту опозиції будівлю мерії Києва перед початком засідання міської ради посилено охороняли. Вхід в будівлю мерії огородили суцільними металевими щитами, вздовж яких вишикувалися ланцюжком міліціонери.

Опозиція вимагає негайних позачергових виборів у столиці і протестує проти нелегітимних, на її думку, засідань Київради. Протести під час минулого засідання депутатів - на початку жовтня - переросли у велику бійку на Хрещатику. Мітингувальники спробували потрапити до стін Київради, їм протистояли кілька сотень беркутівців. Проти людей використовували сльозогінний газ.

 

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/168451.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua