Масштабные рейды в Киеве

28 окт, 23:34

Служба у справах дітей Києва спільно з правоохоронними органами за 9 місяців поточного року здійснила 99 рейдів комп’ютерних клубів, ігрових залів, інтеренет-кафе та дискотек з метою обмеження відвідування неповнолітніми цих закладів у навчальний та нічний час. Загалом було перевірено 193 установи, із яких 176 – комп’ютерні клуби, 11 – інтернет-кафе та 6 дискотек, повідомляє прес-служба КМДА.
 
«Службі в справах неповнолітніх під час перевірок вдалося виявити в цих закладах 25 дітей, із яких 12 – це учні загальноосвітніх шкіл та 13 – профтехучилищ. Також у зазначений період було виявлено 55 дітей у ході профілактичних рейдів «Діти вулиці», що проводиться спільно з Відділом кримінальної міліції у справах дітей задля запобігання дитячій безпритульності», – розповів начальник Служби у справах дітей Микола Кулеба.
 
Він також зазначив, що після рейду 27 неповнолітніх було повернуто в сім’ю, 9 – направлено в Центр соціально-психологічної реабілітації, ще 8 – до закладів охорони здоров’я та 11 було повернуто в навчальні заклади.
 
Разом із тим, за інформацією Миколи Кулеби, постійно проводяться обстеження житлово-побутових умов проживання сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Так, протягом звітного періоду було здійснено 870 виїздів у такі сім’ї, 349 батьків отримали попередження про відповідальність за невиконання своїх обов’язків, ще 42 були притягнуті до такої відповідальності.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/168731.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua