Печальная история киевского «Карлсона», которому пришлось жить на крыше

29 окт, 23:24

Прокуратура Шевченківського району Києва скерувала до суду обвинувальний акт стосовно п’ятьох осіб, котрі шахрайським шляхом заволоділи $70 тис., продавши чужу квартиру в центрі столиці, а її власника залишили жити на даху багатоквартирного будинку.
 
Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Шевченківського району міста Києва.
 
У серпні 2012 року п’ятеро осіб познайомились з киянином, що проживав один в двокімнатній квартирі по вул. Олени Теліги. Представившись успішними підприємцями, що нібито співпрацюють із крупними супермаркетами, шахраї вмовили чоловіка продати свою квартиру. Одну частину отриманих від угоди грошей зловмисники пообіцяли вкласти у розвиток бізнесу, а за іншу – купити одинаку нове житло.
 
Коли чоловік погодився, шахраї знайшли нотаріуса, який завірив договір купівлі-продажу на житло та покупця. Отримані від продажу майна кошти у розмірі $70 тис. шахраї одразу ж привласнили та зникли.
 
Залишившись без грошей та житла, ошуканий чоловік змушений мешкати на даху багатоквартирного будинку, де знаходилась його квартира.
 
Згодом усіх зловмисників було встановлено та повідомлено їм про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 та ч.4 ст. 190 КК України (Шахрайство), 3 ст. 358 КК України (Використання підроблених документів).
 
За рішенням суду одному з підозрюваних у справі обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, іншим співучасникам – у домашній арешт та особисте зобов’язання.
 
Наразі усі зловмисники очікують покарання на лаві підсудних. Їм загрожує до 12 років ув’язнення.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/168812.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua