В Киеве началось расследование скандального строительства

01 ноя, 06:31

Святошинським районним управлінням міліції міста Києва відкрито кримінальне провадження за статтею “Самоуправство” за фактом самовільного будівництва у столиці по вулиці Булгакова. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУМВС столиці.
 
Сьогодні до міліції звернулись мешканці Святошинського району столиці з повідомленням про незаконне будівництво на території скверу. На місце негайно виїхали правоохоронці для забезпечення громадського порядку та встановлення обставин події. Слідчим відділом Святошинського районного управління міліції міста Києва відомості за повідомленням громадян про події, що відбувались по вулиці Булгакова, щодо самовільного будівництва, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за статтею № 356 Кримінального кодексу України “Самоуправство”.
 
Проводиться досудове розслідування. Наразі, як повідомив кореспондент УНН, люди з місця події розходяться.
Нагадаємо, представники громадських організацій повідомили, що сьогодні, 31 жовтня, на Південній Борщагівці, на вулиці Булгакова, 9, відбувається силове захоплення зеленої зони.
 
Як повідомили громадські активісти між забудовниками та місцевими мешканцями відбулася сутичка. Жителі прилеглих будинків заблокували процес будівництва.
 
За даними місцевих жителів, в цьому місці хочуть побудувати житлову багатоповерхівку, при цьому забудовник не надає дозвільних документів.

 

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/168980.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua