Киевский водитель, сбивший старушку и сбежавший, отделался штрафом

01 ноя, 07:03

28-річного киянина, який ще в грудні 2012-го року збив на тротуарі бабусю – знайшли у квітні, а нині вже й визначились з покаранням - штрафом. Справа у тому, що чоловік після того, як відвіз жінку до лікарні – вирішив втекти від звинувачень.
 
«У грудні 2012 року в місті Києві на вулиці Клименка машиною на тротуарі було збито жінку похилого віку. Водій-порушник переконав стареньку не викликати на місце ДТП співробітників ДАІ. І особисто повіз потерпілу до лікарні на власному автомобілі. Дорогою чоловік надавав жінці обіцянок про допомогу. В лікарні після огляду медики діагностували у постраждалої численні травми та перелом кісток таза. Черговий лікар, як того вимагає Закон, зателефонував до міліції та повідомив про скоєний наїзд та доставлену в лікарню травмовану громадянку. Коли водій-порушник це почув, він миттєво втік з лікарні», - розповідає прес-служба міліції.
 
Після наїзду жінка чотири місяці пролежала в лікарні. Якраз весь цей час її кривдника і шукали. Наразі водієві-порушникові присуджено виплатити штраф 3200 гривень. А ще – всю суму, яку жінка витратила на лікування.

 

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/168981.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua