В Киев вернулись опасные развлечения

04 ноя, 04:33

Після загибелі відомого гонщика -чиновника Сергія Чекашкіна ( Че Гевари ) такі забави стихли. Деякі переїхали на "Чайку ", де всі проводиться легально, а деякі взагалі перестали їздити. Однак нещодавно гонщики знову взялися за старе. Про дату і час вони оголошують в останній момент у соцмережах, а маршрут - вже при зустрічі.

Роблять це для того, щоб дезорієнтувати даішників, які після Чекашкіна роблять все, щоб перешкодити гонці. "Після аварії на Бориспільській стало менше гонщиків, більше приїжджають подивитися, чим поганяти. Але з часом напруга йде - і все одно починаєш цим займатися", - зазначила організатор Анастасія Павловська.

Її колега додає, що після трагедії з чиновником навпаки з'явилися нові клуби, але новачки не завжди дотримуються правил безпеки. " Трапляються і несамовиті учасники, які перебувають під дією наркотиків, і п'яні, їх буквально силою не пускають на старт", - кажуть гонщики. Перешкодити рейсером влаштовувати нелегальні гонки намагається ДАІ, проте їх це не особливо зупиняє.
Нагадаємо, у вересні минулого року сталося ДТП за участю голови департаменту фінансової політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі 38- річного Сергія Чекашкіна. У результаті аварії чиновник загинув.

 

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169087.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua