Киевлянина будут судить за жестокое убийство иностранца

05 ноя, 06:33

Прокуратура Шевченківського району підтримуватиме державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 41-річного киянина, який у серпні поточного року в центрі столиці з ревнощів застрелив громадянина Республіки Азербайджан.

Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Шевченківського району міста Києва.

Встановлено, що підсудний перебував у близьких стосунках з дружиною загиблого. Жінка неодноразово скаржилась киянину на постійні приниження та насилля з боку свого цивільного чоловіка до неї та її неповнолітнього сина від першого шлюбу.

Так, після чергової сварки жінка знову пожалілася 41-річному другу. Після чого коханець, прихопивши з собою двохствольну мисливську рушницю, причаївся біля будинку, де мешкала сім’я, в очікуванні своєї жертви.

Дочекавшись зустрічі, чоловік почав розмову з опонентом, яка дуже скоро переросла у сварку. Не знайшовши кращого аргументу, киянин двічі вистрелив в азербайджанця. А після того, як останній впав, перезарядив рушницю та здійснив ще два контрольні постріли в голову.

Після скоєного киянин утік до Одеси. Проте правоохоронці вже наступного дня встановили, затримали та доставили підозрюваного до столиці, де йому було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України («Умисне вбивство»), зловмиснику загрожує максимальне покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

 

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169123.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua