Мощная авария оставила киевлян без тепла и воды

06 ноя, 08:23

У Києві на перетині вулиць Прорізної та Пушкінської, через аварію трубопроводу десятки споживачів залишились без гарячої води та теплопостачання. Рух вулицею перекрито для ремонту труби.
 
Як повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на дані «Київенерго», аварія сталась о 13:10. Було пошкоджено трубопровід діаметром 400 мм. 
 
Повідомляється, що унаслідок аварії близько 100 споживачів, серед яких – житлові будинки, школа та відомства, залишилися без опалення та гарячого водопостачання.
 
У КМДА вказують, що працівники «Київенерго» обіцяють за добу  ліквідувати аварію, причиною якої називають високий рівень зношеності труб.
 
Як повідомляє ДАІ МВС Києва, рух вулицею Прорізною  на ділянці від вулиці Пушкінської до Хрещатика було повністю перекрито через аварію. Державтоінспекція радить водіям радять об'їжджати аварійну ділянку вулицями Володимирською та Михайлівською.
 
Як пишуть ЗМІ, яма, яка утворилась унаслідок аварії, має довжину приблизно п’ять метрів,  глибину -  до одного метра.
 
Як розповіли очевидці, автомобіль "Шкода", який проїжджав вулицею в момент аварію, був  облитий ї окропом з брудом. Водій не постраждав та не викликав стЯрахову компанію.
 
Нагадаємо, у квітні у Києві біля мосту Патона - на перетині вулиць Лаврської і Старонаводницької у Печерському районі, прорвало теплотрасу, в результаті чого на дорогу хлинула гаряча вода.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169212.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua