Мощный «взрыв» в центре Киева: люди едва успели спастись

06 ноя, 08:03

5 листопада, на вулиці Прорізній у центрі Києва прорвало трубу з гарячою водою. В результаті інциденту перекрито рух транспорту.
 
За даними Магнолії-ТБ, на Прорізній прорвало трубу з гарячою водою.
 
"Гейзер вдарив всією своєю потужністю в припаркований автомобіль. Водій ледве встиг врятуватися", - повідомив кореспондент.
 
За словами очевидців, тріснута бруківка пошкодила кілька припаркованих автомобілів.
 
Пізніше компанія Київенерго уточнила, що пошкоджений магістральний трубопровід діаметром 400 мм на перетині вулиць Прорізної та Пушкінської.
 
У результаті в центрі Києва близько 100 споживачів, серед яких - житлові будинки, 1 школа і ряд відомств відключені від опалення та гарячого водопостачання. Оперативна бригада ліквідує пошкодження мережі.
 
"Аварія сталася о 13:10 у зв'язку з високим рівнем зношеності труб. Ця ділянка тепломережі експлуатується з 1974 року і вичерпала свій 25-річний нормативний ресурс", - зазначили в Київенерго, додавши, що усунути пошкодження і відновити теплопостачання споживачам планується протягом доби.
 
У ДАІ зазначили, що у зв'язку з проривом теплотраси рух транспорту на Прорізній на ділянці від Пушкінської до Хрещатика повністю перекрито. Об'їзд аварійної ділянки пропонують здійснювати вулицями Володимирською та Михайлівською.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169213.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua