Смертельная болезнь матери: новая афера в Киеве

07 ноя, 08:03

У соцмережах з'явилася історія про трагедію в житті киянина Сергія, після якої він збирає пожертви на операцію. Він з родиною нібито потрапив в аварію, батько загинув, а мати перебуває у важкому стані.
 
"Сергія не так давно виписали, але щодня він ходить в лікарні на крапельниці та процедури і ще не зміцнів. А ось мати часто знаходиться без свідомості, у неї пухлина головного мозку і потрібна операція", - пишуть Вести з посиланням на інтернет-спільноту "Допомогти так просто".
 
Небайдужі, які почали збирати гроші для Сергія, повідомляють, що на операцію мамі потрібно 9,5 тис. грн. А всі заощадження вже витрачені на лікування в лікарні. Тому допомоги чекати нема від кого. Але найдивовижніше в цій історії те, що Сергій після крапельниць і обстеження говорить лікарям, що йде додому відпочивати, а сам їде просити милостиню в метро. А вночі їде на роботу на всю ніч (де заробляє 130 грн за зміну), а потім знову на крапельниці, і знову в метро. І все для того, щоб зібрати гроші на операцію.
 
Рахунок нібито пішов на дні, і якщо не встигнути, мама Сергія помре. Тому просять усіх співчуваючих поділитися цією історією зі своїми друзями. Відомо, що матір Сергія звуть Коленченко Тетяна Борисівна, вона лежить в лікарні №1 (Червоний хутір) у Дарницькому районі. А лікар - Степанюк Наталія Петрівна. Однак, як вдалося з'ясувати виданню, лікарі про таку пацієнтку нічого не знають.
 
"Дуже дивно, але ні лікаря з таким прізвищем, ні пацієнтки у нас немає", - запевнив головний лікар міської клінічної лікарні №1 Ігор Чермак. При цьому телефон Сергія не відповідає. Нагадаємо, що в жовтні шахраї вкрали 360 тис. грн з рахунків хворих на рак дітей. Як з'ясувалося, зловмисники протягом семи місяців видурювали у батьків своїх жертв дані про рахунки для пожертв на лікування дітей.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169285.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua