В Киеве не спешат ликвидировать серьезные последствия аварии

07 ноя, 07:23

У зв'язку з великим обсягом робіт на ділянці трубопроводу на перетині вулиць Прорізної і Пушкінської в Києві терміни відновлення теплопостачання споживачів зрушилися на декілька днів.
 
Про це повідомили в прес-службі "Київенерго".
 
"У зв'язку з великим обсягом відновлювальних робіт на ділянці магістрального трубопроводу (діаметр 400 мм) на перетині вулиць Прорізної і Пушкінської (Шевченківський р-н), де у вівторок, 5 листопада, стався прорив, подовжуються терміни відновлення теплопостачання споживачів", - зазначається у повідомленні.
 
Станом на ранок середи оперативна бригада "Київенерго" демонтувала і повністю замінила близько 44 метрів труби. Зараз проводиться розкопка і перевірка стану другої ділянки тепломагістралі, після чого буде визначено додатковий обсяг робіт.
 
"Таким чином, в цілому можуть замінити більш як 80 метрів труби, що дасть змогу збільшити надійність теплопостачання близько 100 споживачів Шевченківського району в опалювальний сезон. За попередніми оцінками, відновити теплопостачання споживачам району планується протягом п'ятниці, 8 листопада", - відзначають в "Київенерго".
 
Як повідомляв Укрінформ, 5 листопада о 13:10 у зв'язку з високим рівнем зносу труб сталося пошкодження тепломагістралі в Шевченківському районі столиці на перетині вулиць Прорізної і Пушкінської. Тоді "Київенерго" обіцяло повернути тепло у будинки жителів протягом доби.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169287.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua