Как наладить эффективное сотрудничество бизнеса и контролирующих органов

07 ноя, 16:02

Протягом усього робочого дня у Центрі обслуговування платників Голосіївського району відвідувачі отримували брошуру «Права та обов’язки платників податків та контролюючих органів», розроблену Міністерством доходів і зборів України.
 
Мета даного заходу - ефективна співпраця та налагодження партнерських відносин із платниками району, адже Міндоходів намагається стати ближчим у спілкуванні та розумінні зі своїм клієнтами.

 


Ті, хто сьогодні відвідав Центр обслуговування платників у Голосіївському районі, мали можливість поспілкуватись, поставити питання та отримати вичерпні відповіді від начальника ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Олени Мазурової, яка взяла особисту участь у заході.
 
У присутності журналістів вона зазначила, що орієнтир для платників та співробітників Міндоходів єдиний - це дотримання законодавства України, яке регулює відносини, що виникають у сфері справляння податків і зборів.
 
«Такі заходи, як Всеукраїнська акція «Права та обов’язки», просто необхідні, адже вони формують податкову культуру. Наша мета – допомогти платникам вести свій бізнес згідно вимог чинного законодавства, знати свої права і обов’язки. Адже Міністерство доходів і зборів України прагне бути корисними суспільству в цілому і кожному громадянину окремо», - розповіла Олена Мазурова.

 
ДПІ у Голосіївському районі
 ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169343.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua