У реки под Киевом нашли окровавленного мужчину

08 ноя, 08:43

5 листопада зранку до лікарні доправили 29-річного жителя міста  Р.П., розповідає заступник головного лікаря ЦРЛ Лариса Кузьменчук. Побитого чоловіка знайшли біля річки у місті. У нього – тяжка черепно-мозкова травма, переломи щелепи та основи черепа. Потерпілий був п’яним. Розповів, що його побив знайомий. У той же день чоловіка  відправили на лікування в нейрохірургію обласної лікарні.
 
6 листопада на стаціонарне лікування поступила 76-річна  жителька Поліг-Чобітьок. 24 жовтня до її будинку вдерлися двоє грабіжників. Вимагаючи гроші, вони праскою попекли жінці ноги. Потерпіла отримала контактні опіки ІІ і ІІІ ступеню. Спочатку проходила лікування амбулаторно. Але оскільки рани погано заживають, жінка зрештою погодилася на стаціонарне лікування.
 
У реанімації надалі перебуває 59-річний житель міста, який зазнав тяжкої черепно-мозкової травми. Чоловік – у комі. Рідні до нього не навідуються. Чоловік зі Стовп’яг, що тривалий час перебував у реанімації після отриманих у ДТП травм, помер.
 
Загалом на стаціонарному лікуванні знаходиться 253 хворих. На невідкладну допомогу надходить 25 викликів щодоби. У пологовому відділенні 5 жінок і троє дітей.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169357.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua