Новые подробности резонансного ДТП в Киеве

09 ноя, 07:03

Відомий композитор і співак Тарас Петриненко напередодні потрапив в аварію. У Києві зіткнулися два позашляховики і легковик. "Нісан" музиканта врізався у "Джип". Авто Петриненка відлетіло, збило "Фольксваген", який стояв на узбіччі, й перекинулося на дах.
 
На щастя, жоден із водіїв не постраждав. Невеликі травми отримала лише жінка-пасажир "Фольксвагена". Медики надали їй першу допомогу, але від госпіталізації вона відмовилася. Обидва водії позашляховиків стверджують, що їхали на "свій зелений". Хто ж порушив правила проїзду перехресть, належить з'ясувати інспекторам ДАІ. За словами колеги Петриненка, його друг почувається добре і продовжить концертну діяльність. Від коментарів утримується.
 
Анатолій Корисько, близький друг співака:
 
- Восьмого грудня чекає вас на концерті, який буде у грудні у залі Національної академії, музичної академії імені Сікорського, тобто консерваторії. Якщо можна, "не сыпьте ему соль на рану" пока, бо він переживає з цього питання тоже так. Ну і, скажем, і практично машину втратив, скільки треба тепер, щоб заробити на неї.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169451.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua