В Киеве задержали пьяного VIP-иностранца

11 ноя, 23:14

У Києві затримали п'яного водія сина посла Ізраїлю. Про це повідомляє «Дорожній контроль», пише «Главком».
 
Інцидент стався, о 5.45 ранку 9 листопада. Рухаючись бульваром Дружби народів, журналісти «Дорожнього контролю» звернули увагу, що на розвилці стоїть патруль ДАІ дн 2788, а поруч з ним – зупинений Лексус дн АІ 3000 АХ. Коли журналісти «ДК» підійшли ближче, з машини ДАІ різко вийшов молодий чоловік, а самі ДАІшники почали метушитися і, сказавши «нас викликають», швидко поїхали.
 
Водій Лексуса заявив, що він хворий і запропонував понюхати його подих. Оскільки від водія пахло алкоголем, «Дорожній контроль» вирішив проїхати за Лексусом, але за поворотом його втратив. Однак рівно через шість хвилин, вже в іншому місці, «ДК» виявив цю ж машину, що стоїть поруч з тим же самим патрулем.
 
Молодий чоловік і інспектори про щось домовлялися. Побачивши знову журналістів «ДК», ДАІшники почали кричати, що везуть водія до лікаря-нарколога, а сам водій Лексуса на ім'я Сергій впав в істерику, заявляючи, що йому погрожують розправою.
 
Сергій у агресивному тоні почати запитувати журналіста «хто ти такий?» і додав, що везе високопоставлену людину, а саме – сина посла.
 
Почувши, що «Дорожній контроль» викликав 102, ДАІшники посадили водія в патруль і повезли в наркологію. У клініці інспектор ДАІ повідомив, що зупинений Лексус зареєстрований на посла. Пояснюючи свою поведінку, інспектор сказав, що водій погрожував високими чинами і подякував «Дорожньому контролю» за те, що допомогли його затримати.
 
Однак ДАІшники не пояснив, чому вони відпустили п'яного перший раз, коли під'їхав «Дорожній контроль» і відразу не звернулися до журналістів по допомогу. Мабуть, вже йшов торг і була названа пристойна сума, відзначає видання.
 
Лікар-нарколог відмовилася повідомити результати медобстеження Сергія, але ДАІшники побічно підтвердили, що він п'яний. Водія відсторонили від керування, а його знайомий написав розписку, що бере керування автомобілем на себе ( ст.265 -2 КУпАП) . Вже під кінець цієї історії, ДАІшник таки зізнався, що автомобіліст погрожував послом Ізраїлю.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169558.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua