Угон под Киевом: преступника выдала нервозность

13 ноя, 06:03

О 22-й годині інспекторами ДПС з обслуговування стаціонарного посту № 2, під час патрулювання в с. Мигія, Первомайського району, був помічений автомобіль «Деу Ланос», який порушив правила обгону. Тож, водієві одразу ж було подано жест про зупинку.
 
31-річний чоловік почав помітно нервувати ще до того, як інспектор до нього звернувся. Та, як виявилось, було чого – в салоні стояв стійкий запах алкоголю, а сам водій, вийшовши з автівки, невпевнено стояв на ногах. Більш того, у чоловіка були відсутні будь-які документи – ані водійського посвідчення, ані реєстраційних документів на автомобіль.
 
Для встановлення особи, проходження експертизи на стан сп’яніння та складання відповідних матеріалів водія та його автомобіль було доставлено до Стаціонарного посту у м. Южноукраїнськ. І саме тут виявилось найцікавіше. Перевіряючи дані автівки по наявним базам даних Державтоінспекції, працівники ДАІ виявили, що вона перебуває у розшуку. І, як не дивно, викрадений цей автомобіль був вранці того ж дня в Київській області.
 
Горе-водій навіть не намагався запевнити інспекторів ДАІ в своїй невинуватості, навпаки, вів себе неадекватно і навіть намагався погрожувати їм фізичною розправою.
 
Правоохоронці зв’язались з власником автомобіля та з’ясували, що зранку того дня він підвозив випадкового попутника. Зупинившись на АЗС, чоловік пішов до касира, залишивши дрімаючого пасажира в салоні. Та дарма, попутник тільки того і чекав, не дивлячись на стан алкогольного сп’яніння, він переліз на водійське сидіння та поїхав у невідомому напрямку.
 
Водія та транспортний засіб було доставлено до Южноукраїнського міськвідділу міліції для подальшого розгляду справи.
 
За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Миколаївській області.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169654.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua