Вечерняя прогулка для киевлянки обернулась побоями и ограблением

15 ноя, 00:09

Ввечері 24-річна дівчина вирішила пройтись парком, щоб подихати свіжим повітрям. Здавалось нічого особливого, але непокоїтися вона почала, коли побачила невідомого, який несподівано з`явився на шляху і йшов прямо до неї. За лічені секунди молодик був вже поряд з дівчиною і різким рухом вдарив її по обличчю. Далі почав погрожувати предметом схожим на ніж і відібрав мобільний телефон. У шоковому стані дівчина не змогла впоратися з кривдником, а він тим часом кинувся тікати. Випадкові свідки пригоди кинулись навздогін і невідомо наздогнали б вони правопорушника чи ні, але, на щастя, вчасно зреагувала група затримання Шевченківського відділу Державної служби охорони міста Києва, яка в той час патрулювала прилеглу територію.
 
Правоохоронці, проїжджаючи повз парк, побачили молодика, який тікав від інших людей. Діючи професійно грамотно з дотриманням мір особистої безпеки, наряд затримав 21-річного хлопця, на якого пізніше прямо вказала потерпіла. На місці затримання також було виявлено мобільний телефон, який впізнала як свій потерпіла дівчина.
 
Затриманого було доставлено до чергової частини Шевченківського відділку для подальшого розгляду обставин події згідно чинного законодавства України.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169787.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua