Крупный «улов» киевской милиции на 7 млн. долларов

15 ноя, 07:23

За інформацією міліції, це найбільша партія героїну, вилучена правоохоронцями з незаконного обігу протягом кількох останніх років.
 
Співробітники внутрішніх справ вилучили партію героїну вагою понад 50 кілограмів, вартість наркотиків за цінами «чорного» ринку становить понад 7 мільйонів доларів, повідомив начальника управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків МВС України Олег Школьний.
 
За його словами, такої кількості героїну мало вистачити на виготовлення півмільйона доз. Шкільний розповів, що оперативники отримали інформацію про наміри групи громадян використовувати територію України для транзитного переміщення партії героїну з країн азіатського регіону в країни Євросоюзу.
 
Після проведення ряду заходів оперативники встановили коло осіб, причетних до незаконних дій з наркотиками. Двох зловмисників, які є іноземними громадянами, міліціонери затримали в Києві.
 
У затриманих вилучили понад 50 кілограмів героїну. «Зараз у столиці та ряді областей України проходять заходи з документування каналу надходження цієї речовини в Україну, а також каналу, за допомогою якого зловмисники мали намір перемістити його в країни Європи», - цитує начальника управління прес-служба МВС України в четвер.
 
За його словами, це найбільша партія героїну, вилучена правоохоронцями з незаконного обігу протягом кількох останніх років. Дії зловмисників кваліфіковані за кількома статтями Кримінального кодексу України, які передбачають відповідальність за зберігання наркотичних засобів, їх транспортування з метою збуту, а також за контрабанду наркотиків на територію України.
 
Затриманим може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років, повідомляє РІА Новини.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169802.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua