Донеччина: відбулася XIII Міжнародна науково-практична конференція «Податкова реформа в Україні: досвід, реалії і перспективи»

15 ноя, 16:59

15 листопада 2013 відбулась XIII Міжнародна науково-практична конференція «Податкова реформа в Україні: досвід, реалії і перспективи», організована Головним управлінням Міндоходів у Донецькій області спільно з Донецьким національним університетом економіки і торгівлі імені Михайла Туган - Барановського за підтримки Донецької обласної державної адміністрації і Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України.
Традиційно в конференції взяли участь представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Донецької області, вчені з 8 країн, викладачі і аспіранти вузів, працівники податкових, фінансових, банківських і інших установ, організацій і відомств.
Учасниками конференції обговорено проблеми податкового, банківського і фінансового менеджменту, висловлено пропозиції щодо вдосконалення Податкового та Митного кодексів, які будуть передані до Центру законодавчих ініціатив при Донецькій облРаді.

За результатами конференції видано збірку статтей.
«Незмінним пріоритетним напрямом роботи органів Міндоходов  залишається  розвиток  партнерських відносин з громадянами і бізнесом», - зазначила у своєму виступі заступник начальника ГУ Міндоходів у Донецькій області Є.П. Кричун.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Донецькій області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/169854.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua