Резонансный скандал в Киеве: одной разрушенной «жемчужинной» не обойдется

20 ноя, 00:54

Знищивши «Садибу Грушевського», забудовники почали руйнувати будинок, що знаходиться поруч: на вулиці Саксаганського, 109/20.  Про це повідомляє нардеп Олександр Бригинець.
 
Депутата, у свою чергу, про це повідомили мешканці будинку, що руйнується. По будинку пішли тріщини через вібрації від забиття свай, яких за словами громади, має бути вбито близько 150 штук. Бригинець звернувся до головного управління міліції з проханням додати цей факт до справи щодо незаконного знищення садиби за адресою: вулиця Саксаганського, 111.
 
5 вересня у Києві знесли старовинну садибу по вулиці Саксаганського, 111. Києвознавці кажуть - колись тут жив сам Михайло Грушевський. Замовником робіт - міжгосподарська асоціація "Аркор". Вона, до речі, і зареєстрована за цією ж адресою. Керує фірмою Микола Когут. Землю Київрада (0,04 га) передала компанії ще в 2006-му - для будівництва офісно-житлового будинку. Наступного року цю ділянку продали "Аркору" за 1,17 мільйонів гривень. Тепер же тут зведуть на офісно-житловий будинок, а торгово-офісний комплекс.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/170067.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua