Под Киевом мужчина горел в наглухо закрытом помещении

22 ноя, 07:03

20 листопада солом’янські вогнеборці врятували життя чоловіка та його майно. На момент пожежі, що виникла внаслідок короткого замикання електропроводів у розетці, чоловік спав на підпитку. Прокинувся він вже, коли його розбудили рятувальники, яких викликав сусід о 14:02.
 
Потрапити до оселі рятувальникам ускладнювали зачинені двері, тому їх довелося зрізати бензорізом. Вогонь у той час захопив меблі та особисті речі, знищивши їх повністю, та закоптив стіни та стелю квартири.
 
Одні рятувальники вивели 44-річного мешканця квартири на свіже повітря і передали медикам, інші ж гасили пожежу. О 14:24 загоряння було ліквідовано. Чоловіка з підозрою на отруєння чадним газом госпіталізували до лікарні. 
 
Якби не вчасний дзвінок у службу порятунку сусіда, хто знає чим би все могло скінчитися. А сценаріїв таких випадків два: або вогонь забирає життя людини або ж залишає своїх мешканців без даху над головою.
 
Тому, Головне управління ДСНС України у м. Києві звертається до населення з проханням дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, не перевантажувати електромережі й користуватися лише справною електропроводкою, а також не нехтувати правилами пожежної безпеки у побуті і бути пильними у поводженні з вогнем!
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/170231.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua