В Киеве словили много «зайцев»

02 дек, 08:33

Працівники «Київського метрополітену» провели перевірку неправомірного використання пасажирами студентських проїзних квитків та картки киянина для проїзду в підземці.

Так, лише за 2 дні вибіркового контролю на станціях було складено 631 акт на тих, хто намагався неправомірно проїхати зі студентським проїзним, та ще 110 актів було складено за фактом незаконного використання карток киянина. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

За фактом зловживання КП «Київський метрополітен» направить лист до Департаменту соціальної політики Київської міської державної адміністрації із номерами транспортних додатків карток киянина, які будуть заблоковані, та переліком порушників – власників карток, котрі передавали їх для користування стороннім особам. Студентські проїзні, якими користуються особи, які не мають на це права, будуть також блокуватися.

Зазначимо, у «Київському метрополітені» обіцяють і надалі здійснювати заходи для недопущення зловживань пасажирами пільговими проїзними документами.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/170766.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua