Ужасы под Киевом: 13-летний мальчик убил женщину

02 дек, 22:53

На Київщині підліток вкрав автівку, а потім збив на ній жінку, повідомляє сектор профілактичної роботи УДАІ в Київській області.

Днями до даішників звернувся чоловік, який повідомив про крадіжку із гаража автівки. Інспектори розпочали пошуки машини.

Рухаючись по центральній вулиці міста Яготин, інспектори помітили автомобіль, який направлявся на перехрестя вулиць Незалежності та Студентської. Переслідуючи злочинця, даішники побачили, що на проїжджій частині лежить жінка в непритомному стані. Біля потерпілої знаходився чоловік, який повідомив, що людину збило авто тієї ж марки, що розшукується.

Один із інспекторів залишився на місці ДТП для надання першої медичної допомоги потерпілій, а другий, встановивши маршрут руху викраденого автомобіля, продовжив рух за ним. Через 2 кілометри інспектор виявив розшукуваний автомобіль, який стояв на узбіччі. Ні в салоні автомобіля, ні біля нього водія не було.

Для затримання злочинця по тривозі був піднятий весь особовий склад ДАІ. Під час оперативно-розшукових заходів, через 30 хвилин підозрюваного в скоєні незаконного заволодіння автомобілем та дорожньо-транспортної пригоди було затримано. Ним виявився 13-річний місцевий житель.

На жаль, жінка від отриманих тілесних ушкоджень померла. Наразі автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання. За даним фактом проводиться перевірка.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/170814.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua