В Киеве построят золотой детсад

03 дек, 01:44

КП «Солом’янка-Сервіс» Солом’янської районної в місті Києві держадміністрації 20 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Будівельна компанія «Укркомплексбуд.» на будівництво дитсадка №766 на вул.Кудряшова, 7-а вартістю 38,98 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця наступного року коштом місцевого бюджету має бути збудовано дитсадок на 160 місць – одна ясельна група і сім універсального типу. Будівля матиме три поверхи (+цокольний) та зимовий сад над горищем.

У вартість будівництва також входять благоустрій та озеленення території, облаштування городу-ягідника, перенесення укосу та підпірної стіни на території будівлі, що зноситься, для утворення просторової тераси.

Вартість 1 квадратного метру у дитсадку загальною площею 3,7 тис кв м становитиме 10,6 тис грн. Це майже у півтора рази дешевше від будівництва амбулаторії у будинку відпочинку «Конча-Заспа» Державного управління справами.

Власницею фірми «Укркомплексбуд.» є Ольга Жовжир, директором Олег Сологуб. За останні п’ять років фірма виграла тільки два тендери на будівельні роботи в аеропорту «Боиспіль» на загальну суму 3,15 млн грн.

Єдиним конкурентом фірми було ТОВ «Будкомплексінвест» яким володіють Владислав Репа і Людмила Репа, директор Олександр Верченко. Востаннє фірма вигравала тендера у 2008 р. – на ремонт в київських закладах освіти за 400 тис грн.

Загалом Солом’янський дитсадок став найдорожчим із замовлених в Україні цього року. Дитсадок на таку ж кількість місць цього року замовили у с.Трудове (Крим) за 29 млн грн.

Нагадаємо, минулого року найдорожчий дитсадок замовляли у Донецьку – за 37,10 млн грн.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/170822.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua