В Киеве собираются устроить капитальный ремонт

03 дек, 04:33

КК «Київавтодор» за результатами тендеру уклала угоду на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиць Києва. Вартість угоди становить 12,29 млн. грн. Ремонт повинен бути проведений до листопада 2014 р. Зокрема, 10,04 млн. грн. отримає ТОВ «СК« Автострой ».

За ці гроші компанії належить відремонтувати покриття вул. Мазепи, Ахматової, Набережно- Корчуватській. Вул. І. Мазепи ремонтуватимуть від вул. Московської до пл. Слави. На вул. Ахматової відремонтують ділянку від вул. Урловской до Дніпровської набережної. По вул. Набережно- Корчуватській ремонт проведуть на ділянці від будинку № 96 до будинку № 98 .
Підрядник повинен розібрати дорожнє покриття та облаштувати нове ( в деяких місцях буде проведений тільки ямковий ремонт ), поміняти люки , відремонтувати бордюри, встановити зливоприймачі , розробити розмітку проїжджої частини і т. д. Компанія почала вигравати тендери в середині липня 2012 р. З тих пір вона отримала підряди на 151,3 млн. грн. , з них на 44,07 млн. - у Києві.

2,25 млн. грн. отримає ПрАТ « ​​Броварське шляхово-будівельне управління № 50 » - на капітальний ремонт покриття вул. Верхній Вал на ділянці від вул. Межигірській до вул. Глибочицькій. Необхідно зняти старе дорожнє покриття і покласти нове , в деяких місцях провести ямковий ремонт без розламування , облаштувати бордюри , відремонтувати покриття біля трамвайних колій , встановити люки і т. д.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/170838.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua