Киевские бомжи сжигают жилые дома

10 дек, 23:54

Зимовий період – пора обігріву людей без постійного місця проживання у підвальних приміщеннях житлових будинків та у відселених нежитлових будівлях.

Так, протягом вихідних у столиці виникали 2 пожежі через необережне поводження з вогнем безпритульних. У першому випадку загоряння виникло у Дніпровському районі 7 грудня приблизно о 21:00.

 У 5-поверховому житловому будинку по вул. Бажова, 2, у підвальному приміщенні горіло сміття на площі 5 кв. м.

Під час гасіння пожежі дніпровські вогнеборці врятували жінку без постійного місця проживання.

Подібний випадок трапився наступного дня у Шевченківському районі міста. У 4-поверховому житловому будинку по вул. Комінтерну, 18, у підвальному приміщенні обігрівалися двоє безхатченків, запаливши сміття.

Про це повідомили Службу порятунку «101» жителі будинку 01:28. Відразу після отримання інформації на місце події прибули пожежно-рятувальні підрозділи.

Під час приборкання полум’я вогнеборці врятували двоє людей без постійного місця проживання. О 01:48 рятувальники ліквідували загоряння сміття на площі 2 кв. м.

Головне управління ДСНС України у м. Києві звертається до киян та гостей столиці з проханням бути пильними при використанні відкритого вогню і дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/171258.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua