Киевлян просят никуда не ездить целую неделю

10 дек, 07:23

Столична влада звертається до киян з проханням обмежити використання приватного транспорту під час снігопадів, що очікуються 9-14 грудня, і не залишати автомобілі вздовж доріг.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Як зазначається, за прогнозами синоптиків, з 9 до 14 грудня у столиці очікуються затяжні снігопади. З метою запобігання надзвичайної ситуації у місті, Комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалено рішення про застосування додаткових заходів в умовах негоди.

Зокрема, йдеться про те, що у разі необхідності місто звертатиметься до ДАІ, аби обмежити в’їзд до міста великовантажного автотранспорту та організувати його тимчасову стоянку на визначених місцях у Київській області.

“Ймовірно, що в’їзд до центральної частини столиці на період снігопадів буде обмежений і для приватного транспорту. Про це повідомлятимуть додатково через засоби масової інформації”, - повідомили в КМДА.

Також влада інформує, що за необхідності проситиме підрозділи МВС, ДАІ та комунальне підприємство «Київтранспарксервіс» забезпечити евакуацію автотранспорту, що був припаркований з порушенням правил дорожнього руху, зокрема автівок, які заважають роботі снігоприбиральної техніки та громадського транспорту.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/171269.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua