В центре Киева загадочно исчезла женщина

15 дек, 22:53

Зникла безвісти в середмісті столиці. Родичі та близькі розшукують тридцятидворічну Дарину Фардеєву. Жінка після зустрічі з колегою сіла до своєї автівки й поїхала у справах. Та до офісу або додому вже не повернулася.

Успішна бізнесвумен. Завжди життєрадісна та в доброму гуморі - так родичі кажуть про тридцятидворічну Дарину Фардеєву. Востаннє жінку бачили три дні тому. Вона спілкувалася з підприємцем-партнером у столичному ресторані.

Ельдар Фардеєв, брат зниклої:

- Встретилась там со своим партнером, они пообщались там сорок минут - это то, что зафиксировали, и ушли оттуда. Она поехала потом на Мечникова, Горького и Владимирскую. И на Владимирской 68 связь пропала.

Родичі кажуть: жінка кермувал власним БМВ й не мала наміру їхати з Києва. Та безслідно зникла просто в центрі величезного міста.

Наталя Фардеєва, родичка зниклої:

- На сегодняшний день версий в нашей голове было миллион: и похищение, и все что угодно. Похититиь могли, вопрос зачем и почему? Информации такой, что мы похитили, дайте нам денег- у нас нет такой информации, нам никто не звонит и ничего не говорит.

Павло - друг і колега Дарини. Каже: того дня керівниця була в гарному настрої й обіцяла по закінченні всіх перемов повернутися до офісу, але так і не доїхала.

Павло Сич, друг зниклої:

- У меня такое предположение, что могли украсть машину, ей дали по голове и она потеряла память.

Правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження. За страшною статтею - "Вбивство".

Наталя Стеценко, помічник керівника Печерського РУ міліції м. Києва:

- Розшукуються очевидці події, розшкуються ті, з ким спілкувалася дана громадянка у день зникнення або напередодні. Вони допитуються, збираються пояснення.

Родичі ж сподіваються - Дарина жива. І просять її швидше повертатися додому або якось дати про себе знати.

- Пожалуйста, найдись, все можно решить...

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/171584.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua