Киевские дома «атакуют» группами

16 дек, 23:54

Як кажуть в агентствах нерухомості, більшість заяв надходила від клієнтів, які хочуть об’єднатися заради оренди однієї оселі.

Загалом, за словами ріелторів, у листопаді люди шукали об’єкти з більш низькими орендними ставками. Це квартири економ-класу в межах від трьох до п’яти тисяч гривень на місяць. Таких клієнтів було майже 60 відсотків. 28 процентів потенційних орендаторів шукали пропозиції бізнес-класу. Преміум-клас цікавив у листопаді 13 відсотків людей, які хотіли зняти житло. Більшість клієнтів хотіли визначитися з дахом над головою до новорічних свят. Власники квартир цим скористалися і ціни на оренду зросли на 100 – 300 гривень. Найбільша кількість пропозицій квартир в оренду в місті була в Оболонському та Соломенському районах – по 15 процентів.

120 тисяч українських родин стали інвесторами довгобудів. Більшість таких об’єктів – простоюють з кризового 2008 року. За даними Асоціації допомоги постраждалим інвесторам, найбільша кількість недобудованого житла – в столиці. І частина з них, за прогнозами експертів, не буде здана в експлуатацію в найближчі 10-15 років. А деякі після п’яти - семи років простою не має сенсу добудовувати взагалі – простіше і дешевше почати зведення нових споруд. Але найстрашніше, говорять фахівці, що вкладені колись в житло гроші, повернути інвесторам майже неможливо.

В Каліфорнії виставлено на продаж маєток легенди світового хокею Уейна Гретцкі. Заміський будинок в Таузен Оукс може похвалитися чотирма спальнями, чотирма ванними кімнатами, двома патіо, а також озером неподалік та мальовничим видом на гори та долину. За всю цю красу Уейн Гретцкі хоче отримати мільйон і 900 тисяч доларів. Всього чотири місяці тому хокеїст позбавився ще одного об’єкту нерухомості - будинку в Аризоні.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/171692.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua