Без вести пропавшую девочку обнаружили под Киевом

17 дек, 23:14

Днями до чергової частини Іршавського райвідділу міліції звернулась 48-річна жителька с.Кам′янське, яка повідомила про зникнення своєї 14-річної дочки. Знайшли ж дівчину аж в Київській області.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група, на пошуки юної втікачки було орієнтовано весь особовий склад райвідділу.

Як з′ясували правоохоронці, дівчина зустрічалась із 20-річним хлопцем із Виноградівського району, який мав намір з нею одружитись. Напередодні ввечері хлопець завітав до дівчини додому, щоб її забрати і познайомити зі своїми батьками.  В цей же вечір молоді поїхали з дому, не повідомивши матері дівчини.   Мати, дізнавшись, що дочки немає у Виноградівському районі, куди та поїхала, почала телефонувати їй, але на телефонні дзвінки ніхто не відповідав. Після цього вона звернулась за допомогою до правоохоронців.

На щастя, місце знаходження 14-річної дівчинки працівники міліції встановили швидко. Вона без відома та дозволу матері поїхала разом зі своїм другом у м.Біла Церква  Київської області. Тепер вона очікує свою матір, щоб разом з нею повернутись додому.

Як розповів начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції майор Василь Волошиновський, з матір′ю юної втікачки буде проведено профілактичну бесіду та притягнуто її до адмінвідповідальності за ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов′язків щодо виховання дітей).

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/171754.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua