В центре Киева обнаружили элитный публичный дом

18 дек, 22:53

У самому центрі Києва викрили дім розпусти. Працював бордель під виглядом елітного масажного салону. Організації роботи в цьому закладі та корпоративному духу співробітниць - міг би позаздрити будь-який топ-менеджер.

Дівчата працювали у кілька змін і обслуговували до півсотні чоловіків на день. Тепер так званих "масажисток" - судитимуть за проституцію, а організаторам - інкримінують сутенерство.

Такими відеороликами масажний салон принаджував до себе клієнтів. Втім, на них чекав не лише масаж.

У інтимній напівтемряві на комфортних ліжках звичайні масажистки перетворювалися на жриць кохання.

Екзотичний масаж недешевий - від 400 до 2 тисяч гривень за сеанс. 30 відсотків суми дівчатам, решту 70 - закладу.

А ще штрафують за безлад у приміщенні і недотримання замовленого клієнтом часу. Все це детально відображено у звітності: наказах, договорах з найму робітниць та табелі обліку робочого часу.

У адміністраторів вилучили 250 тисяч гривень та півтори тисячі доларів "свіжої" виручки. Чимало грошей і на рахунках, адже тут і кредитні картки приймали. Очільниця масажного салону завдяки бізнесу не бідувала, а нещодавно придбала собі позашляховик преміум-класу. Та сяде у нього, ймовірно, нескоро. За сутенерство їй загрожує до 7 років позбавлення волі.

Андрій Нєбитов, иачальник управління боротьби з проституцією та торгівлею людьми ГУ МВС у Києві:

- На жаль, ми відмічаємо щоденно - на інтернет-сайтах, зарубіжних сайтах - з'являються до 4 номерів мобільних телефонів, які використовують особи, які надають сексуальні послуги за грошову винагороду.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/171815.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua