В Киеве открыли «сезон охоты»: правила ужесточаются

19 дек, 06:04

За останню добу інспектори ДАІ столиці виявили 606 порушень Правил дорожнього руху. Особливу увагу працівники ДАІ приділили порушникам-автомобілістам швидкісного режиму, а також пішоходам, що нехтують правилами дорожнього руху.

За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 205 водіїв, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 131 водія, порушення правил зупинки і стоянки –34, без необхідних документів керували автіками –29. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 33 водія. Крім того, співробітники ДАІ виявили 27 пішоходів-порушників, а за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 21 водія.
Вчора, було зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких травми отримала двоє пішоходів.

ДАІ закликає: Водії! Не порушуйте правил дорожнього руху, дотримуйтесь швидкісного режиму та дистанції руху. Особливо будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу. Пішоходи! Аби вберегтись від біди – майте на одязі світлоповертаючі елементи. Цей простий і водночас надійний спосіб зменшує ризик потрапити людині під колеса. Особливо важливо забезпечити таким безпечним атрибутом дітей.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/171819.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua