В Киеве случилось ужасное ДТП

21 дек, 07:32

На столичній Дніпровській Набережній накоїв лиха автомобіль «Деу Ланос».

Він несподівано врізався у припаркований біля узбіччя «Фольксваген», який у власну чергу штовхнув також припарковану попереду «Тойоту».

«Правосуддя» могло здійснитися ще до прибуття працівників ДАІ. Річ у тім, що винуватець ДТП спробував втекти з місця аварії, але його перехопили водії обох понівечених машин і ледь не надавали ляпасів. Врятувала чоловіка його й без того розбита внаслідок зіткнення голова.

За словами очевидців, керманич «Ланоса» перебував у стані, далекому від адекватного і цілком можливо сів за кермо п’яний.

І ще одна цікава деталь. Коли до місця нарешті приїхала машина швидкої допомоги, один із членів бригади, замість виконувати свої прямі обов’язки, чомусь вирішив покомандувати оператором нашої знімальної групи.

Слід нагадати занадто ретивому медикові, що «перешкоджання професійній діяльності журналістів» - це не лише популярний сьогодні афоризм, а ще й назва цілком конкретної статті Кримінального кодексу України.

Тому краще було б спочатку згадати клятву Гіппократа і надати допомогу пораненій людині, а вже потім напрошуватися на кримінальну відповідальність.  

Источник 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/171978.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua